Somsen Wanden

Onze werkwijze

Nadat de door ons opgemaakte offerte wordt omgezet naar een opdracht, ontvangen we de definitieve werktekeningen. Op basis hiervan wordt het materiaal besteld en zorgt een transportbedrijf voor het blokkentransport naar de bouwplaats.

De maatvoering, inclusief stelwerk, wordt vervolgens uitgevoerd waarna de wanden worden geplaatst en behangklaar worden afgewerkt.De woningen worden veegschoon opgeleverd en het afval in de daarvoor door de aannemer beschikbaar gestelde containers gestort.

Nadat alle leidingen door de elektrici├źn en installateur zijn geplaatst, worden de leidingsleuven gedicht en afgewerkt voor de behanger.

Tenslotte worden de woningen nagelopen met de opdrachtgever en worden eventuele schades herstelt.

Hierna worden de woningen op basis van de netto vierkante meters gefactureerd. Dit betekent dat eventuele wijzigingen (minder of meerwerk) op de juiste wijze worden verrekend. U betaalt dus nooit voor iets wat niet geleverd is!

Uit deze werkwijze komt naar voren dat Somsen Scheidingswanden B.V. van begin tot eind voor u klaar staat. De mogelijkheden zijn wat ons betreft eindeloos en wij zijn graag bereid met u mee te denken. Voor vragen of een verdere toelichting mag u altijd contact met ons opnemen via een e-mailbericht.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven