Somsen Wanden

Bedrijfsprofiel

Somsen Scheidingswanden B.V. is een landelijk opererend bedrijf dat al sinds 1984 gespecialiseerd is in het plaatsen van niet-dragende scheidingswanden. Het materiaal dat wij gebruiken bij het bouwen van deze binnenwanden bestaat uit gipsblokken.

Door het werken met vaste onderaannemers en door onze eigen ervaren maatvoerders en blokkenstellers kunnen wij een compleet verzorgd pakket aanbieden, waarbij wij van begin tot eind voor u klaar staan. Wij vinden het belangrijk om een project altijd goed af te ronden. Naast het leveren van vakwerk, hebben wij ook service hoog in het vaandel staan. Bij eventuele problemen staan wij altijd klaar om deze op te lossen.

Wij hebben een klantgerichte en flexibele aanpak waarbij er in overleg veel mogelijk is. Wat ons betreft zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast zijn wij altijd bereid om met u mee te denken en door onze ervaring komen wij met passende oplossingen. Wij zorgen altijd voor een goede communicatie met u als klant. Hierdoor worden eventuele problemen vroegtijdig ontdekt en kunnen deze onmiddellijk opgelost worden. Ook zorgt dit ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent. Wij zijn benaderbaar voor vragen, suggesties, een vrijblijvende offerte of een bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

Henry Somsen